Inscripcions al II Mercat del Trenet a Almoines

Inscripcions al II Mercat del Trenet a Almoines

L’Escola de la Terra i el CDR la Safor posen en marxa el II Mercat del Trenet perquè els productors de la comarca puguen vendre els seus productes de la terra i de proximitat.

El Mercat del Trenet tindrà lloc a Almoines, divendres 11 de juliol, de vesprada (de 20 a 24h).

L’objectiu principal del Mercat del Trenet és crear un punt de venda directa de productes del camp per part dels agricultors/es de la comarca i més pròxims. També la venda de productes agrícoles elaborats, fets amb criteris de sensibilitat ambiental i proximitat. Al mateix temps es vol complementar l’oferta amb artesania i productes tradicionals (mai revenda).

Les persones interessades es poden inscriure al següent formulari. La inscripció és necessària per a participar al Mercat del Trenet d’Almoines. El preu de la parada és de 5 euros. Aquesta vegada, ja que és nocturn, és necessari que les parades tinguen sistema d’il·luminació.

INSCRIPCIÓ AL II MERCAT DEL TRENET (Almoines)