'Microvinya, una eina per a l'ecosistema empresarial rural'

‘Microvinya, una eina per a l’ecosistema empresarial rural’

El proper dimarts 8 d’abril, a les  19h, tindrà lloc la xarrada ‘Microvinya, una eina per a l’ecosistema empresarial rural’, a càrrec de Joan Cascant, membre del Celler la Muntanya (Muro). En finalitzar, hi haurà vi i oli del Celler de la Muntanya a la venda.

De terres minifundistes i des d’un enclavament muntanyós al nord de les terres d’Alacant, el celler la Muntanya naix a Muro d’Alcoi, l’any 2004 com a empresa vitivinícola i oleícola. El celler la Muntanya  s’abasteix de raïm mitjançant la iniciativa “microvinya”. El projecte permet la participació de tercers en la conducció de petites vinyes, noves i recuperades, en una terra que antigament era de gran importància vitivinícola, aconseguint així una múltiple rendibilitat: econòmica, social, cultural i mediambiental.

La propietat de la marca Microvinya ha concedit a Celler la Muntanya la cessió d’ús del segell i marca Microvinya. El desenvolupament de les 28 micro-vinyes sempre està supervisat per la direcció del Celler.

En aquest escenari , Celler de la Muntanya ha aconseguit, en l’actualitat, set productes que es troben en els millors restaurants i botigues gourmet del País Valencià, Alemanya i la costa est dels EUA (Almoroig : vi negre; Celler la muntanya: vi negre; Paquito el Chocolatero: vi negre; Albir: vi blanc; Lliure Albir: vi blanc; Celler la Muntanya dolç; i d’Olives: oli d’oliva verge extra. Aquests set productes són francs, autèntics i exclusius, elaborats des del compromís ètic amb l’ecosistema .

Tot això en el context mediterrani i partint des de conceptes de respecte a la terra i treballant mitjançant Bones Pràctiques Agrícoles (BPA).

tarjaEDLT_8_4w